vajanadan.si » Promocija zdravja » Za posameznike » Kineziologija » Vaje in vadbe za zdravje nog | Pri stoječem delu in premeščanju bremen

Vaje in vadbe za zdravje nog | Pri stoječem delu in premeščanju bremen

Na podlagi 15 letnih izkušenj dela v ambulanti medicine dela in športa, fizioterapije in kineziologije, smo pripravili paket izbranih vaj in vadb, s katerimi boste dobro poskrbeli za zdravje spodnjih okončin.

Kako dostopam do vadb?
Po plačilu boste po e-pošti prejeli svoj dostop do izbrane vadbene knjižnice na platformi Vajanadan.si,

Do vadb lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli preko spleta na telefonu ali računalniku.

Cena

Akcijska cena v februarju znaša 9 eur / mesec in velja ob 3-mesečnem zakupu (skupaj 27 eur).

Informacije

Za več informacij nas kontaktirajte preko obrazca, na e-naslov [email protected] ali po telefonu 041 421 945 .

27,00

Povpraševanje

Kaj menijo naše stranke:

Fizioterapevtska obravnava kot tudi kineziološka obravnava na najvišjem nivoju. Poglobijo se v celostno zdravljenje, ne le samo tisto, za katero si prišel. K njim sem prišla zaradi bolečin v roki - teniški komolec, obravnavali pa so me celostno (za celo telo) - naložba na dolgi rok. Razložijo težave in potek zdravljenja tako, da razumeš čemu izvajaš vaje in kaj s tem pridobiš. Vsakomur bi priporočala izkušnjo pri njih - ne bodo jih razočarali. So strokovni, prijazni in nepopustljivi. Le tako naprej.
Marijana Tešar Novak
Odlično! Zaradi bolečin v kolku, ki so razsevale v nogo, sem bila prepričana, da je išias. Pa seveda ni bil. Po treh minutah pravih prijemov sem šla z mize brez bolečin, zdaj pa stanje ohranjam z vajami, ki so mi jih priporočili po obsežni kineziološki analizi. Bistveno se mi zdi, da sem dobila vpogled v lastne gibalne vzorce in v nepravilnosti, zaradi katerih imam bolečine. Zdaj, ko vem vzroke in izvore, lahko začnem ciljno delati na odpravljanju teh. Pred tem sem samo gasila požare - lajšala bolečine -, zdaj pa imam vsa orodja, da požar preprečim. Zelo priporočam!
Anja Leskovar

RAZIŠČITE VEČ

Morda vam bo všeč tudi…