vajanadan.si » Promocija zdravja » Za podjetja » Izobraževanja » Izobraževanje | Okusno in koristno prehranjevanje na delovnem mestu

Izobraževanje | Okusno in koristno prehranjevanje na delovnem mestu

Namen izobraževanja

Hiter tempo sodobnega življenja nas pogosto prisili, da sprejemamo kompromise na področjih, ključnih za naše zdravje – gibanje, spanec, medosebni odnosi in pa seveda kvalitetna prehrana. Ker pa ima prehrana velik vpliv na vaše počutje ter posledično tudi delovno produktivnost, je v to področje vredno vložiti nekaj več časa in energije.

Vsebine in struktura izobraževanja

Na predavanju boste spoznali strategije za lažjo organizacijo priprave obrokov vnaprej, prav tako pa bomo nekaj časa posvetili konkretnim idejam in receptom. Nenazadnje pa predavanje pokrije tudi smernice za SOS malice na poti ali v restavracijah, ko vse ostalo odpove.

Na webinarju bomo pokrili vprašaja, kot so:

  • Kako naj bo sestavljen uravnotežen obrok?
  • Kakšni obroki so primerni zame, če želim shujšati?
  • Kaj naj pripravim, ko se enakih obrokov hitro naveličam?
  • Kako najti energijo in veselje za kuhanje ob delu in družini?
  • Katere posodice za hranjenje so najbolj primerne?

In še mnogo več.

Trajanje

45 minut

Vprašanja in odgovori

15 minut

Število udeležencev

Do 50 udeležencev

Izvajalci

Kineziologi in strokovni sodelavci ZAP FITCORP.

Lokacija izvedbe

Po dogovoru.

Osnovna cena 450 eur.

Povpraševanje

Kaj menijo naše stranke:

Program promocije zdravja pri delu, ki ga izvaja ZAP FITCORP, je celovit, sistematičen, praktično naravnan in odlično dopolnjuje naša prizadevanja za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih. Udeleženci ga zelo dobro ocenjujejo ter pohvalijo njegovo praktičnost, učinkovitost, dobro počutje po izvedenih aktivnostih in dostopnost, saj se aktivnosti izvajajo po celi Sloveniji.Nina Potisek, Direktorica Procesne podpore in Ravnanja s Človeškimi viri, Petrol d.d.

Zaupajo nam

RAZIŠČITE VEČ

Morda vam bo všeč tudi…

Povezani v zdravju

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

Prijava na e-novice