vajanadan.si » Promocija zdravja » Za podjetja » Aktivni odmori in video knjižnice » Usmerjeni 3-mesečni program | Zdrava hrbtenica

Usmerjeni 3-mesečni program | Zdrava hrbtenica

Usmerjeni programi na zabaven in interaktiven način poskrbijo za izobraževanje vaših zaposlenih, vzpostavljanje zdravih navad pri delu in doma ter spodbujanje timskega duha.

Ker ima kar 80%posameznikov vsaj enkrat v življenju težave z bolečinami v hrbtenici, je program kot nalašč za vse zaposlene, ki veliko časa preživijo v statičnih, prisiljenih držah – tako sede, kot tudi stoje, so večino dneva neaktivni ter za vse, ki se s težavami s hrbtenico že srečujejo.

Posebnost programa je, da se nove vsebine na platformi prikazujejo postopoma – v dvotedenskih intervalih, kar omogoča zaposlenim dovolj časa, da predelajo vsebine, in hkrati zagotavlja kontinuirano usmerjeno izobraževanje in ozaveščanje zaposlenih na izbranem področju. Po dogovoru s podjetjem se lahko vklopi gamification, prek katerega zaposleni zbirajo točke ter tekmujejo (individualno ali ekipno).

3-mesečni program zajema:

  • 1x webinar (posnetek)
  • redne nove tedenske usmerjene vsebine
  • aktivni odmor v živo preko spleta (1x tedensko, podjetje izbere termin)
  • online popoldanska vadba za zdravo hrbtenico (1x tedensko)

Rezervacija termina

Povpraševanje

Kaj menijo naše stranke:

S strokovnjaki ZAP izvajamo različne aktivnosti, med njimi aktivne odmore s praktičnimi in enostavnimi vajami za razbremenitev hrbtenice, sklepov in mišic, izvajalec pa nudi tudi bogato zbirko video filmov, ki so nam v pomoč pri izvedbi aktivnih odmorov in izobraževanj.
Nina Potisek, univ. dipl. prav Direktorica procesne podpore in ravnanja s človeškimi viri, Petrol d.d., Ljubljana

Zaupajo nam

RAZIŠČITE VEČ

Morda vam bo všeč tudi…

Povezani v zdravju

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

Prijava na e-novice