Vse kar potrebujete za dobro počutje, zdravje in delazmožnost vaših cenjenih sodelavcev.

Ozaveščanje, motivacija in prava informacija za vsako delovno mesto

Zagotovite svojim sodelavcem ključna znanja in orodja, ki jih potrebujejo za učinkovito skrb za svoje zdravje, delazmožnost in dobro psihofizično kondicijo.

Usmerjeni webinarji, kvizi, članki in e-moduli: Kako skrbeti za zdravje hrbtenice in gibal pri delu, ki ga zaposleni opravlja; kako učinkovito obvladovati stres; kako pričeti z zdravim življenjskim slogom, brez poškodb izven dela; kako do učinkovite zdravstvene oskrbe, kadar jo zaposleni potrebuje in druge up-to-date informacije pomembne za zdravje vaše delovne organizacije.

Videoknjižnica in aktivni odmori v živo

V 15-ih letih delovanja na področju medicine dela, prometa in športa smo v skrbi za zdravje gibal zaposlenih v stotinah delovnih organizacij izdelali širok nabor usmerjenih vaj in vadb za različna delovna mesta, poklice in delovne zahteve. Sestavlja in izvaja jih naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov.

Prednost video knjižnice je v tem, da lahko zaposleni do usmerjenih vaj in vadb dostopajo kadarkoli in od kjerkoli, kadar je čas ali kadar jo zaposleni potrebujejo za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti: vaje za sedeče poklice, vaje za zdravo hrbtenico, vaje za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vaje pri stoječem delu in premeščanju bremen, vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času.

Prepustite skrb za zdravje hrbtenice in gibal specialistom medicine dela in športa ter posebej usposobljenim kineziologom in fizioterapevtom.

Več informacij->

Vajanadan.HRM, več kot

le zdrav duh v zdravem telesu.
Ključne vsebine za HR sodelavce:

Orodjarna temeljnih vsebin za HR sodelavce

Le zdravi zaposleni so zavzeti in zadovoljni ter lahko uresničujejo zastavljene cilje podjetja. Dostopajte do edinstvene zbirke vsebin in informacij, ki jih potrebujete za učinkovito skrb za zdravje zaposlenih in delovne organizacije.

Delo od doma, omejitve pri delu, duševno zdravje zaposlenih, zdravje hrbtenice in gibal, dolgotrajna bolniška, staranje zaposlenih, poklicne bolezni, posebne zdravstvene zahteve, kako pravilno izpolniti napotnico za pregled na medicini dela idr.. Izkoristite 10+ let izkušenj vsakodnevne skrbi za zdravje zaposlenih v več kot 1000 delovnih organizacijah in uspešno preprečujte in rešujte izzive področja. Preizkusite brezplačno->

Dostop do izbranih strokovnjakov za učinkovito 360° skrb za zdravje v podjetju

Posvetujte se s strokovnjaki takoj, ko potrebujete nasvet, odgovor ali rešitev.

Prepoznavanje izgorevanja pri sodelavcu, izbira pravega stola, testiranje na psihoaktivne snovi, pošiljanje zaposlenega na ciljani pregled, obvladovanje dolgotrajne bolniške odsotnosti, vračanje na delo, prilagoditev delovnega mesta, razlaga omejitev na spričevalu, poklicna rehabilitacija in druga področja. Na vajanadan.si dostopajte do izbranih strokovnjakov z vseh področij zdravja v delovni organizaciji.

Bodite na tekočem ali pa si sami postrezite z ekskluzivnimi informacijami

Pridružite se webinarjem in okroglim mizam s področja, ki vas zanima ali pa si vsebine oglejte takrat, kadar jih potrebujete.

Bodite na tekočem z up-to-date informacijami za učinkovito upravljanje z zdravjem in delazmožnostjo v delovni organizaciji, poglejte, kako so podobne izzive rešili v drugih uspešnih podjetjih, preverite primere dobre prakse v vaši branži in se izognite ponavljanju neučinkovitih praks ter zapravljanju vašega časa, financ ter zdravja zaposlenih. Pridobite več informacij za vaše podjetje->

Zaupajo nam

Na voljo od 29 € / mesec

Preizkusite in se prepričajte

Bodite na tekočem

na področju zdravja in delazmožnosti v vaši delovni organizaciji. Prijavite se na pomembne informacije in novosti s področja.

Prijava na e-novice