ZA PODJETJA

Celostno poskrbite za dobro počutje, zdravje in delazmožnost vaših cenjenih sodelavcev

15 let znanja in izkušenj iz ambulant medicine dela, psihologije, fizioterapije in kineziologije ZAP FITCORP – zdaj na enem mestu

Vsebine za zaposlene: temeljna znanja s področja zdravja hrbtenice in gibal, obvladovanja stresa, zdravega dela in življenjskega sloga in drugih pomembnih področij, usmerjeni aktivni odmori glede na delo, ki ga opravljajo in veliko več.

Vsebine za HR strokovnjake: orodjarna nepogrešljivih vsebin in informacij za učinkovito upravljanje z zdravjem v delovni organizaciji: preprečevanje in obvladovanje bolniškega staleža, prepoznavanje in preprečevanje izgorevanja pri sodelavcih, praktična in učinkovita skrb za zdravje in delazmožnost zaposlenih, vzpostavitev dobre ergonomija dela in druga področja, ki jih potrebujete za uspešno upravljanje z zdravjem zaposlenih.

Pridobite več informacij

Skrbimo za delazmožnost zaposlenih in poslovno zdravje uspešnih podjetij

Spletna trgovina promocije zdravja za podjetja

 

Prikaži vse

Bodite na tekočem z zdravjem v vašem podjetju

Postrezite si z ekskluzivnimi informacijami, pridružite se webinarjem in okroglim mizam s področja, ki vas zanima ali pa si vsebine oglejte takrat, kadar jih potrebujete.

Bodite na tekočem z up-to-date informacijami za učinkovito upravljanje z zdravjem in delazmožnostjo v delovni organizaciji, poglejte, kako so podobne izzive rešili v drugih uspešnih podjetjih, preverite primere dobre prakse v vaši branži in se izognite ponavljanju neučinkovitih praks ter zapravljanju vašega časa, financ ter zdravja zaposlenih.

Poskrbite za zdravje vaših sodelavcev

Izboljšajte produktivnost in ohranite zdravje

Izgorelost je na pohodu. Želite ohraniti ali povečati uspešnost poslovanja, povečati produktivnost in energijo zaposlenih?

Le zdravi zaposleni ostajajo zavzeti ter zadovoljni in lahko uresničujejo zastavljene strateške cilje vašega podjetja. Zdrava platforma Vajanadan.si nudi 360° podporo pri učinkoviti skrbi za zdravje in produktivnost zaposlenih. Preverite rešitve za podjetja->

Preverite rešitve za vaše podjetje

Že od 49 € / mesec

Preizkusite in se prepričajte

Omogočite zaposlenim, da poskrbijo za svoje zdravje in delazmožnost

Izkoristite več kot 15 let izkušenj medicine dela in vsakodnevne skrbi za zdravje zaposlenih v uspešnih slovenskih in tujih podjetjih vseh velikosti in branž.

Omogočite sodelavcem dostop do točno tistih vsebin, ki jih potrebujejo za krepitev ali povrnitev telesnega in duševnega zdravja, kondicije in delazmožnosti, na delovnem mestu ali v prostem času.

Spodbudite in podprite jih pri razvoju in vzdrževanju zdravih navad, na preizkušen in trajnosten način.

Preverite kaj vam priporočamo

Videoknjižnica in aktivni odmori za vsako delovno mesto in poklic

V 15-ih letih delovanja na področju medicine dela, prometa in športa smo v skrbi za zdravje gibal zaposlenih v več sto delovnih organizacijah izdelali širok nabor usmerjenih vaj in vadb za različna delovna mesta, poklice in delovne zahteve.

Sestavlja in izvaja jih naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov. Preverite katalog videoknjižnic->

Prednost video knjižnice je v tem, da lahko zaposleni do usmerjenih vaj in vadb dostopajo kadarkoli in od kjerkoli, kadar je čas ali kadar jo zaposleni potrebujejo za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti: vaje za sedeče poklice, vaje za zdravo hrbtenico, vaje za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vaje pri stoječem delu in premeščanju bremen, vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času.

Prepustite skrb za zdravje hrbtenice in gibal specialistom medicine dela in športa ter posebej usposobljenim kineziologom in fizioterapevtom.

Na katalog->

Baza znanja za HR strokovnjake

 

Prikaži vse

Nekatere izbrane poklicne bolezni

V modulu so predstavljene nekatere najpogostejše poklicne bolezni, kot so poklicna okvara sluha, vibracijska bolezen ter poklicne alergije.

Orodjarna temeljnih vsebin za HR strokovnjake

Le zdravi zaposleni so zavzeti in zadovoljni ter lahko uresničujejo zastavljene cilje podjetja. Dostopajte do usmerjenih vsebin in informacij, ki jih potrebujete za učinkovito upravljanje z zdravjem v delovni organizaciji.

Delo od doma, omejitve pri delu, duševno zdravje zaposlenih, zdravje hrbtenice in gibal, dolgotrajna bolniška, staranje zaposlenih, poklicne bolezni, posebne zdravstvene zahteve, kako pravilno izpolniti napotnico za pregled na medicini dela idr.. Izkoristite 10+ let izkušenj vsakodnevne skrbi za zdravje zaposlenih v več kot 1000 delovnih organizacijah in uspešno preprečujte in rešujte izzive področja. Preizkusite brezplačno->

Preizkusite brezplačno in se pridružite najboljšim

Vajanadan.HRM, več kot

le zdrav duh v zdravem telesu.
Ključne vsebine za HR strokovnjake

Dostop do izbranih strokovnjakov za učinkovito 360° skrb za zdravje v podjetju

Posvetujte se s strokovnjaki takoj, ko potrebujete nasvet, odgovor ali rešitev.

Prepoznavanje izgorevanja pri sodelavcu, izbira pravega stola, testiranje na psihoaktivne snovi, pošiljanje zaposlenega na ciljani pregled, obvladovanje dolgotrajne bolniške odsotnosti, vračanje na delo, prilagoditev delovnega mesta, razlaga omejitev na spričevalu, poklicna rehabilitacija in druga področja. Na vajanadan.si dostopajte do izbranih strokovnjakov z vseh področij zdravja v delovni organizaciji.

Več informacij

Ozaveščanje, motivacija in prava informacija za vsako delovno mesto

Zagotovite sodelavcem ključna znanja in orodja, ki jih potrebujejo za učinkovito skrb za svoje zdravje, delazmožnost in dobro psihofizično kondicijo.

Usmerjeni webinarji, kvizi, članki in e-moduli: Kako skrbeti za zdravje hrbtenice in gibal pri delu, ki ga zaposleni opravlja; kako učinkovito obvladovati stres; kako pričeti z zdravim življenjskim slogom, brez poškodb izven dela; kako do učinkovite zdravstvene oskrbe, kadar jo zaposleni potrebuje in druge up-to-date informacije pomembne za zdravje vaše delovne organizacije.

Preglejte priporočena izobraževanja

Želite biti na tekočem z zdravjem vašega podjetja?

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

Prijava na e-novice

Poskrbite za dobro psihofizično kondicijo sodelavcev

Programi za zdravo hrbtenico, video knjižnica, aktivni odmori, usmerjeni webinarji, strokovno svetovanje. Zdaj lahko dobro poskrbite za zdravje gibal in duševno zdravje, v službi ali v prostem času.

Usmerjene vaje za različna delovna mesta, poklice in delovne zahteve, ki jih sestavlja in izvaja naš tim zdravnikov specialistov medicine dela in medicine športa, kineziologov, fizioterapevtov in fiziatrov. Vadba na zahtevo, kadar je čas ali kadar jo potrebujete za vzdrževanje zdravja in delazmožnosti: vaje za zdravo hrbtenico, vaje za zdravje ramen in rok, pri sindromu karpalnega kanala, vaje pri stoječem delu in premeščanju bremen, vaje za sproščanje, usmerjena vadba doma in v prostem času.

Preverite priporočene vsebine za vaše podjetje