Vodilni na področju zdravja

v delovnih organizacijah

Vsebine, ustvarjene za srečnejše in bolj zdrave zaposlene

ZAP FITCORP – 15 let krepitve zdravja, počutja in delazmožnosti posameznikov in delovnih organizacij

Živimo in delamo zdravje aktivne populacije

ZAP FITCORP Medicina dela, prometa in športa | Kineziologija | Fizioterapija, sodi med vodilne slovenske organizacije s področja analize, načrtovanja in izvajanja aktivnosti za krepitev počutja, zdravja in delazmožnosti zaposlenih in delovnih organizacij.

15 let aktivnosti za krepitev zdravja v delovnih organizacijah, zdravniških pregledov zaposlenih, izdelav posebnih zdravstvenih zahtev za delo in ocen tveganja, obvladovanja bolniškega staleža in obvladovanja stroškov v zvezi z slabim zdravjem v delovni organizaciji, nagrad za najboljše slovenske in evropske prakse programov za krepitev zdravja v podjetjih, motivacije zaposlenih za skrb lastno zdravje, izvajanja aktivnih odmorov, izobraževanj zaposlenih in usposabljanj vodij ter drugih aktivnosti področja. Več->

Zdravniki specialisti s področja zdravja zaposlenih in delovnih organizacij

Specialisti s posebnimi znanji s področja zdravja zaposlenih in zdravja rekreativcev ter športnikov zdaj pod eno streho, dostopni na eni platformi.

Specialisti medicine dela, prometa in športa, specialisti fiziatrije in rehabilitacije, ortopedi, družinski zdravniki, specialisti internisti, psihiatri in drugi sodelavci Vajanadan vsakodnevno skrbimo za povrnitev, krepitev in vzdrževanje zdravja v vaši delovni organizaciji.

Kineziologi in fizioterapevti

Naši strokovnjaki vsakodnevno skrbijo za zdravje in dobro funkcijo hrbtenice in gibal zaposlenih v podjetjih vseh velikosti in branž.

Preprečevanje in odpravljanje bolečin v križu, vratu, ramenih, kolenih, rehabilitacija po poškodbi, post rehabilitacijska vadba po končani fizioterapiji, vračanje na delo, odpravljanje težav in bolečin v zvezi z delom, povrnitev telesne kondicije po covid-u, učenje pravilnega dvigovanja in premeščanja bremen, odpravljanje prekomerne telesne teže, oblikovanje telesa, izboljšanje telesne drže in veliko več.

Psihologi in psihiatri

ter drugi strokovnjaki s področja duševnega zdravja zaposlenih, skrbijo za diagnostiko, povrnitev, vzdrževanje ali krepitev duševnega zdravja in psihične kondicije, zavzetosti in razpoloženja v podjetju.

Naš tim sestavljajo psihiatri in psihologi s posebnimi znanji na področju duševnega zdravja zaposlenih, obvladovanja stresa in aksioznosti, preprečevanja izgorelosti in povrnitve psihične kondicije, obvladovanje težav s spanjem, testiranje ustreznosti psihomotoričnih sposobnosti različnih poklicev, stanja kapacitete za stres pri vodilnih kadrih, obravnave prekomernega uživanja alkohola in drugih psihoaktivnih snovi pri zaposlenih in drugih področij, pomembnih za dobro duševno kondicijo in razpoloženje vaših sodelavcev.

Izkušen sestrski in podporni tim

Strokoven, prijazen in odziven tim diplomiranih medicinskih sester in sodelavcev s posebnimi znanji s področja medicine dela ter promocije zdravja v delovnih organizacijah, za celostno podporo pri uresničevanju vaših zdravih ciljev.

Ker si zaslužite profesionalno obravnavo in celostno podporo, od sprejema in komunikacije v asistenčnem centru, do izvedbe preiskav in posredovanja rezultatov in poročil.

Zato nam zdravje zaposlenih zaupajo najboljši

Vsakodnevno skrbimo za zdravje nekaterih najuspešnejših podjetij. Zagotavljamo najvišji standard in zanesljivo partnerstvo na vseh področjih zdravja delovne organizacije in zaposlenih.

Preverite, kaj vam priporočamo, glede na vaše potrebe, želje in izzive, s katerimi se soočate na področju zdravja in delazmožnosti. Usmerjena, praktična in učinkovita skrb za zdravje zaposlenih, za slovenska in mednarodna podjetja vseh velikosti in branž. Za podjetja->

Povezani v zdravju

Ne zamudite koristnih nasvetov in pomembnih informacij v zvezi z zdravjem in delazmožnostjo v vaši delovni organizaciji.

Prijava na e-novice